Бъдещето на кандидатурата на Доналд Тръмп за президент през 2024

...
Бъдещето на кандидатурата на Доналд Тръмп за президент през 2024
Коментари Харесай

Дело на Доналд Тръмп във Върховния съд, за да се види дали той може да се кандидатира за президент – какво да знаем

Бъдещето на кандидатурата на Доналд Тръмп за президент през 2024 година виси на косъм, защото е в ръцете на Върховния съд на Съединени американски щати.

Съдиите са подготвени да изслушат причините в жалбата на Тръмп против решение на Върховния съд на Колорадо, че той не може да се кандидатира още веднъж за президент заради нарушаване на 14-та корекция. Специфичната наредба на 14-та корекция не разрешава на тези, които са " взели участие в протест ", да заемат служба.

Много правни специалисти считат, че висшият съд ще анулира решението на Колорадо, вместо да изгони водещия републикански претендент от гласуването. Предсказването на решенията на Върховния съд обаче постоянно е малко рисковано, а делото против Тръмп към този момент влезе в правната история.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: 

С толкоз доста правосъдни каузи на Тръмп в карти, може да е малко объркващо да сте в крайник с това кое е кое и какво значи всяка от тях. По-долу разгледахме по-отблизо тези последни случаи, които разкриват нова правна основа и обяснихме вси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР