Бъдещето на Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед ще бъде поставено

...
Бъдещето на Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед ще бъде поставено
Коментари Харесай

Бъдещето на Магуайър ще бъде поставено под сериозна въпросителна през лятото

Бъдещето на Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед ще бъде сложено на сериозен разбор и ще бъдат повдигнати въпросителни към неговото показване през идващото лято, оповестява пресата на Острова. Капитанът на “червените дяволи ” демонстрира много неуверена форма от началото на сезона и е подложен на редица остри рецензии. Въпреки всичко Магуайър бе подсилен от краткотрайния ментор Ралф Рангник, който съобщи, че той ще остане капитан, въпреки и германецът да призна за “някои по-слаби моменти ” от негова страна.
 Варан не съжалява, че си е тръгнал от Реал Мадрид Варан не съжалява, че си е тръгнал от Реал Мадрид
През последният уикенд в мача с Уотфорд в сърцето на защитата бе заложено на Рафаел Варан и Виктор Линдельоф, а някогашният състезател на Лестър остана на скамейката. В неделя Манчестър Юнайтед ще се израви против първенеца Манчестър Сити в градското дерби и от пресата на Острова чакат с любознание по какъв начин ще наподобява четворката в защита, която търпи много промени в последните седмици.

Медиите в Англия осведомят, че на “Олд Трафорд ” също по този начин плануват да се разделят с двама централни бранители - Фил Джоунс и Ерик Баий, само че и привличането на състезател от международна класа в тази зона. Най-често е споменавано името на Антонио Рюдигер, който за момента отхвърля да преподпише своя контракт с Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР