Бъдещето на газопровода не трябва да зависи от индивидуалните проблеми

...
Бъдещето на газопровода не трябва да зависи от индивидуалните проблеми
Коментари Харесай

Берлин призова да не се свързват Северен поток 2 и Навални

Бъдещето на газопровода не би трябвало да зависи от самостоятелните проблеми с правата на индивида в Русия, споделя немският министър на стопанската система и енергетиката Петер Алтмайер .
Завършването на газопровода „ Северен поток 2 “ не би трябвало да бъде обвързвано със случая с съветския опозиционен водач Алексей Навални. Тази позиция на министъра на стопанската система и енергетиката на Германия Петер Алтмайер цитират в неделя издания на медийната група Funke. Решенията по плана би трябвало да се вземат без значение от обособените случаи, свързани с правата на индивида, сподели министърът.
 План Б за Северен поток 2? Германия изпадна в цугцванг План Б за Северен поток 2? Германия изпадна в цугцванг
Съединени американски щати предизвестяват, че " Северен поток 2 " може да направи Европа политически подвластна от Русия в продължение на десетилетия. Меркел смят...
В същото време Алтмайер прикани Русия да се съобрази с интернационалните стандарти за правата на индивида и в тази ситуация с политик, изпратен в поправителна колония във Владимирска област. Незабавното освобождение на Навални ще бъде най-хубавото решение на обстановката, сподели немският министър.
Съединени американски щати, Украйна и балтийските страни интензивно се опълчват на построяването на газопровода, страхувайки се от увеличение на въздействието на Русия на европейския енергиен пазар. В същото време немското държавно управление поддържа „ Северен поток 2 “, макар че в страната има доста негови критици.
Опозиционерът Алексей Навални беше арестуван в средата на януари, незабавно след завръщането си от Германия, където се подложи на лекуване и рехабилитация, откакто беше токсичен в Русия с нервнопараличния сътрудник „ Новичок ”. Съд в Москва на 2 февруари размени условната му присъда по делото „ Ив Роше “ с действителна. Като се има поради домашният арест, опозиционерът би трябвало да прекара 2 години и 6 месеца в ареста. Той е в поправителна колония във Владимирска област.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР