Бъдещето на емблематичната американска марка Lincoln също е тясно свързано

...
Бъдещето на емблематичната американска марка Lincoln също е тясно свързано
Коментари Харесай

Star Concept демонстрира бъдещето на Lincoln

Бъдещето на емблематичната американска марка Lincoln също е тясно обвързвано с електрическата подвижност, а с напълно новата концептуална разработка Star компанията ни показва част от дизайн решенията, които можем да чакаме в идващото потомство коли на компанията.



От Lincoln споделят, че чакат повече от половината продажби на марката в международен мащаб да бъдат напълно електрически модели доникъде на това десетилетие, като за задачата ще се разчита на пазарното лансиране на три нови 100% електрически автомобила до 2025 година и на още един до края на 2026 година.



Lincoln Star Concept се отличава с извънредно футуристични дизайн и конструкционни решения, като изключително мощно усещане прави осъществяването на предната част на електрическия автомобил. Впечатляващи също по този начин са и отварящите се една към друга двойки порти и извънредно просторният интериор, който предлага три персонализирани фона на преживяване, засягащи обонянието, визията и звука.



" Електрификацията отстранява голям брой обичайни за колите ограничавания, което ни разрешава да преосмислим какво може да съставлява една кола ", разяснява Антъни Ло, шеф-дизайнер на компанията майка Ford Motor Company. " Lincoln Star е изследване на преживяването и тематиката, които слагат нови измерения в дизайна на Lincoln- и това е единствено началото ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР