Бъдещето на двете звезди на Пари Сен Жермен – Неймар

...
Бъдещето на двете звезди на Пари Сен Жермен – Неймар
Коментари Харесай

Неймар не бърза да подписва нов контракт с ПСЖ

Бъдещето на двете звезди на Пари Сен Жермен – Неймар и Килиан Мбапе не престават да бъде необятно обсъждана тематика от медиите във Франиця. Само преди два дни в изявление за „ PSG TV “ спортният шеф на клуба Леонардо загатна за упоритостта да преподпише и с двамата нападатели. Неймар обаче възнамерява да бъде толерантен в процеса, като не бърза да поставя подписа под нов договор, твърди „ Le Parisien “.

В отчета се загатва, че представителите на Неймар към този момент са били известени от ПСЖ за възможен нов контракт. Двете страни са се договорили да се срещнат скоро, с цел да обсъдят в допълнение възможното съглашение за удължение на договора.

Бразилецът желае спомагателна информация за проектите на клуба, в това число несигурното бъдеще на наставника Томас Тухел. Неймар също ще се стреми да завоюва Шампионската лига с клуба, откакто отборът доближи финала през предишния сезон.

Според отчета диалозите по отношение на заплатата му ще бъдат „ определящ фактор “ в договарянията сред двете страни. Смята се, че задържането на Неймар ще е доста по-лесната задача, от тази да бъде уверен Мбапе да остане.

Двете страни към момента разполагат с задоволително време, с цел да реализиран съглашение по новия контракт, откакто актуалният подобен изтича през 2022 година.

PSG: Neymar ouvert à une prolongation de contrat mais pas pressé
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР