Бъдещето на дъщерята на Зуека като студентка в Лондон е

...
Бъдещето на дъщерята на Зуека като студентка в Лондон е
Коментари Харесай

Щерката на Зуека се издържа като сервитьорка в Лондон

Бъдещето на дъщерята на Зуека като студентка в Лондон е несъмнено, макар, че кралството подвигна съвсем двойно таксите за студенти от Европейски Съюз след Брекзит, разбра HotArena.

21-годишната Девина е в заварено състояние и няма да заплаща галактическите 42 000 паунда за бакалавър както всичко, които занапред ще стартират образованието си на Острова. Спасена от финансови тегоби, наследничката на артиста се забавлява на българското Черноморие и възнамерява връщане в Лондон през есента, в случай че тогава университетът й отвори порти. Засега е допустимо Девина да учи идната година отдалечено. 

Щерката на Зуека и някогашната му Нина Димитрова не е някое капризно девойче, което чака на парите на родителите си. Брюнетката работи като сервитьорка в британската столица, а в свободното си време обикаля музеи, театри и Европа. Миналата година Девина пътува из Испания със своя съквартирантка, само че тази година ще би трябвало да се задоволи с българските забележителности. 

Девина учи британска литература и драма в университета Куин Мери. Престижното образователно заведение може да се похвали с история от 1785 година, няколко Нобелови лауреати като ученици и много съществени такси. Колежът е измежду петте най-елитни английски университета, написа България през днешния ден. За учениците с бълагрска тапия се изисква сполучливо изискан тест по британски, с който Девина се справила ослепително. И въпреки да има доста ухажори край себе си, тя към момента не мисли за връзка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР