Бъдещето на Бернардо Силва в Манчестър Сити продължава да е

...
Бъдещето на Бернардо Силва в Манчестър Сити продължава да е
Коментари Харесай

Бернардо Силва призна: Искам да се върна в Бенфика!

Бъдещето на Бернардо Силва в Манчестър Сити продължава да е неразбираемо, като поливалентният футболист може да си тръгне от отбора още през летния трансферен прозорец, въпреки да има контракт до 2025 година

Той даде изявление пред португалското издание „ Record “, в което разяснява бъдещето си, като измежду желаещитте го отбори е Барселона. Бернардо пък съобщи, че желае един ден да се върне в родния си клуб Бенфика.

„ Целта ми през последните години, в случай че нещо положително се появи от другаде, евентуално ще се насоча към нов план. Искам да се върна в Бенфика, с цел да оказа помощ и би трябвало да се усещам подготвен. Ако би трябвало да окача бутонките, избирам да не вървя. Мечтата ми не беше да играя за най-хубавия клуб в света, а за Бенфика. Не знаех какво равнище щях да доближи “.

„ Ако ме питате какво си мислех преди 10 години, задачата ми беше да се върна в Бенфика най-късно на 32 години. Какво мисля през днешния ден? Зависи какво ще се случи идващото лято. Няма да неистина, това е нещо, за което се сещам всяка година. Винаги ми е било цел. Не можах да извърша фантазията си да играя за Бенфика, когато бях на 19, 20 години, само че към момента желая да я извърша “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР