Бъдещето на България зависи от самите нас. Да бъдем обединени

...
Бъдещето на България зависи от самите нас. Да бъдем обединени
Коментари Харесай

Петков от Копривщица: Да бъдем обединени в името на по-добра България

Бъдещето на България зависи от самите нас. Да бъдем обединени в името на по-добра България. Това съобщи в словото си министър председателят Кирил Петков, който се включи в тържественото отбелязване на 146-годишнината от Априлското въстание в Копривщица.



„ Днес имаме свободна и демократична България, тъй като тъкмо преди 146 години хиляди българи с огромни сърца дружно въстават против османското господство. Априлското въстание е най-героичната демонстрация на нашето националноосвободително придвижване. Нека всички българи в сърцата си тези послания на нашите революционери, които са дали персоналния си образец – да не ни е боязън от никого, който заплашва българския интерес, да действаме, а не да приказваме “, съобщи министър председателят.

Той насочи благопожелание към всеки един българин да се гордее в Родината си на този церемониален ден.

На церемонията в града дружно с Петков участва и ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, с който двамата сервираха цветя пред гроба на Тодор Каблешков в църквата „ Успение Богородично “. Празника почетоха още народни представители, представители на локалната власт и доста посетители на града.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР