Бъдещето на Аарън Рамзи продължава да бъде обект на какви

...
Бъдещето на Аарън Рамзи продължава да бъде обект на какви
Коментари Харесай

“BBС”: Ювентус е фаворит за Рамзи, но…

Бъдещето на Аарън Рамзи продължава да бъде обект на какви ли не спекулации в медиите. По-рано денем “Скай Спортс” разгласи, че уелсецът към този момент е договорил персоналните си условия с Ювентус и ще подпише контракт с “бианконерите”. Според “ВВС” обаче това не е изцяло несъмнено. Авторитетната медия твърди, че торинци си остават любимец за халфа, който обаче към момента не е дал финален отговор и към момента е подготвен да прегледа и други оферти. Интерес към него има и от Пари Сен Жермен, Байерн (Мюнхен), Реал Мадрид и Интер. Рамзи пък преди време призна, че мечтае един ден да играе с екипа на Барселона, само че все още каталунците не са оповестили интерес към него.

28-годишният футболист желае да играе като атакуващ халф, който да има по-голяма независимост в средата на терена, което ненапълно се разминава с тактиката на Масимилиано Алегри, който залага на трима централни полузащитници.

Според “ВВС” все още единственото несъмнено нещо е, че Рамзи ще остане в Арсенал до края на сезона, а по-късно ще си тръгне от “Емиратс”. Много евентуално е в идващия си отбор той да стане най-добре платеният английски футболист в историята.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР