Бъдещата версия на WhatsApp ще даде по-голям контрол върху размера

...
Бъдещата версия на WhatsApp ще даде по-голям контрол върху размера
Коментари Харесай

WhatsApp ще позволи изпращане на видео и изображения в оригинално качество

Бъдещата версия на WhatsApp ще даде по-голям надзор върху размера на компресията, която се ползва за изпратените изображения и видеоклипове. WABetaInfo оповестява, че и двете функционалности сега се създават за приложението за Android и в последна сметка би трябвало да показват три благоприятни условия за мечтаното качество на изпращаните изображения и видеоклипове – вариантите ще бъдат „ Автоматично “, „ Най-добро качество “ или „ Икономия на данни “.

С въвеждането на тези благоприятни условия за надзор на качеството на изпращаната мултимедия потребителите ще имат опция да избират допустимо най-подходящата алтернатива за тях, в случай че се тормозят за скоростта на интернет връзката си, ограничаването на данните с мобилния интернет, което могат да употребяват, или желаят да изпращат мултимедията си във допустимо най-високото качество. Понастоящем избягването на компресията в WhatsApp включва смяна на разширението на файла, защото има разлика сред това едно мултимедийно наличие да бъде изпратено като документ, а не като непосредствено визуализираща се мултимедия.

Понастоящем няма информация по кое време функционалността ще стане част от формалната мобилна версия на приложението, а съгласно информация от отчет на WABetaInfo все още функционалностите се тестват само в бета версията на чат услугата за Android, само че не и за iOS. Но най-вероятно това е единствено краткотрайно решение, по простата причина, че бета тестерите на WhatsApp за Android са доста повече на брой.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР