Бъдеща булка беше готова да отприщи ада, след като мечтаната

...
Бъдеща булка беше готова да отприщи ада, след като мечтаната
Коментари Харесай

Булчинската гневна булчинска рокля изглежда „нищо като поръчка“, преди да осъзнае неудобната грешка

Бъдеща младоженка беше подготвена да отприщи пъкъла, откакто мечтаната булчинска рокля, която купи, дойде, изглеждайки малко по-зле за носене.

Разбира се, сключването на брак значи да се посветите на щастието през целия си живот с колегата си и да споделите любовта си с приятелите и фамилията си. Но не може да се отхвърли, че сватбената рокля е на второ място по цели и натискът тя да бъде съвършена от време на време може да бъде непостижима.

Една жена се беше спряла на превъзходна рокля без презрамки със комплицирани елементи и изискани кормила в долната част. Но когато пробваше доставената рокля вкъщи, тя не можеше да си показа по какъв начин минава по пътеката - защото роклята не приличаше на това, което беше поръчала.

Жената призна, че е изпратила яростно известие до магазина, с цел да изиска възобновяване на сумата за роклята, и се почувства разочарована, че нейният лов за съвършената рокля ще би трябвало да стартира изначало. Но тя най-сетне осъзна неуместната си неточност, когато магаз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР