Бачийски бил с едни гърди пред Димитър Найденов заради избирателите

...
Бачийски бил с едни гърди пред Димитър Найденов заради избирателите
Коментари Харесай

Раздор между ПП и ДБ за кметския стол в Бургас

Бачийски бил с едни гърди пред Димитър Найденов поради гласоподавателите на „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия
Раздор назрява сред Политическа партия и Демократична България за кметския стол в Бургас. Миналата седмица Националният съвет на „ Продължаваме Промяната “ дефинира Константин Бачийски за собствен претендент за локалния избор. Впоследствие обаче се оказа, че това не е окончателният избор, защото няма изясненост под каква форма ще се явят Политическа партия и Демократична България на изборите през октомври.

„ Демократична България “ разгласи, че има „ отличен претендент “ - някогашния народен представител Димитър Найденов.

„ Аз не виждам друга кандидатура, която да е антиГЕРБ, хем да притегля хора от демократичната общественост и хем на редовите на Политическа партия. Примерно на балотаж, в случай че би трябвало да се притеглят хора е доста значимо освен личните ти гласоподаватели по какъв начин гласоподават, а по какъв начин гласоподават гласоподавателите на останалите партии “, съобщи пред журналиста Николай Караколев претендентът на Политическа партия.  

Според Бачийски, в случай че се стигнело до балотаж за него евентуално щели да гласоподават гласоподавателите на „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия, а за съперника му – не.

„ Имахме общинска група с НФСБ във времето назаде, само че тази група беше развалена. Може би и поради това, че аз отдавна върша нещата, които считам за верни без значение кой какво мнение има “, изясни се той. И добави: „ Аз мощно се колебая, че представител на Демократична България би получил поддръжката “, безапелационен беше той.

Бачийски показа, че имал програмата от 10 точки, които целят да възродят стопански целия район. Не би отказал да поддържа различен претендент, само че Димитър Найденов не бил правил нищо до момента в тази посока.

„ Казва едно пък след това друго “, репликира го пожеланият претендент на Демократична България.

На предходните локални избори Бачийски още веднъж се кандидатира със същата стратегия, само че събра едвам към 5000 гласа.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР