Бъбреците са жизненоважен орган, без който животът е невъзможен. Те

...
Бъбреците са жизненоважен орган, без който животът е невъзможен. Те
Коментари Харесай

Ето как да прочистим бъбреците от токсини

Бъбреците са жизненоважен орган, без който животът е неосъществим. Те извършват голям брой функционалности, от които зависи здравето и естественото протичане на процесите в останалите органи и тъкани.
И защото бъбреците вземат участие в извеждането на токсините от тялото, пречистват кръвта, подтикват повишението броя на еритроцитите, контролират кръвното налягане и спомагат за усвояването на някои витамини, управляват поддържането на водно-солевия баланс в тялото, те могат да се изтощят, в случай че не се грижим за тях уместно.
За да действат обикновено и вярно, бъбреците се нуждаят от постоянно пречистване. Можете да го извършите благодарение на храната и билките.
Кои са храните и билките, които детоксикират бъбреците?

Магданоз
Магданозът има страхотни прочистващи свойства. Той подтиква отделянето на урина и работи като естествен диуретик. Това оказва помощ на бъбреците да работят по-добре и да се освободят от насъбраните отрови.

Мечо грозде
Мечото грозде също има мощни диуретични свойства. То извежда непотребните арестувани течности и отрови от организма и спомага за пречистване на бъбреците. Богато е на витамини, минерали и антиоксиданти, които понижават възпаленията и снижават риска от хронични болести.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР