Бабите и дядовците са предупредени да стоят далеч от новородените

...
Бабите и дядовците са предупредени да стоят далеч от новородените
Коментари Харесай

Бабите и дядовците са предупредени да стоят далеч от новородените тази Коледа поради разпространението на вируса

Бабите и дядовците са предизвестени да стоят надалеч от новородените бебета тази Коледа заради разпространяването на респираторен вирус, който може да изложи на риск дребните деца.

Респираторният синцитиален вирус (RSV) се популяризира бързо в Ирландия - до 100 бебета са признати в интензивно поделение през последните шест седмици. Докато множеството хора се възвръщат за седмица или две, RSV може да бъде рисков за бебета и възрастни хора, които може да се нуждаят от хоспитализация.

Лекарите издадоха предизвестието, до момента в който се борят да намерят задоволително места за интензивни грижи за деца. В Ирландия има 32 кревати за интензивни грижи за деца, като множеството от тях се намират в CHI Crumlin в Дъблин.

Д-р Мартина Хийли, която работи като съветник по интензивни грижи в болничното заведение, посъветва, че в случай че бебетата са на възраст под четири месеца, бабите и дядовците и възрастните родственици е „ по-добре да го паркират за няколко седмици и да чакат да видят внуците си “., съобщав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР