Бабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100

...
Бабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100
Коментари Харесай

Тъжна вест в живота на Глория: Певицата погреба най-близкия си човек

Бабата на певицата Глория Недка си отиде на близо 100 години. Певицата заяви печалната новина в инстаграм. При баба Недка и нейният брачен партньор са израснали бъдещата прима на фолка и брат й. Родителите й, които живеят в Русе, се развеждат и децата отпътуват за Две могили в бабиния дом.
Недка става тяхна втора майка. Там нямало доста учебни заведения, по тази причина Глория приключва междинното си обучение с направление “Механизатор в растениевъдството ” и взема брошура за категория С. Още като ученичка обаче се насочва към музиката и става певица в оркестър “Извор ”.,След като татко ми ни изостави, мама работеше на няколко места, с цел да обезпечи прехраната ни. Нямах първокласни играчки, само че все пак имах щастливо детство. Имах свободата да буйствувам на воля “, споделя изпълнителката.

Тя нееднократно е признавала, че като дете е дружала единствено с момчета и още от този момент се е научила да се бие. Тя и до през днешния ден си пада по всички по-мъжки спортове и коли. Гло се отплаща за грижите на Недка, като я води на море и ремонтира къщата в Две могили, снабдявайки я с нова техника. Приживе баба й се хвалеше с порасналата с внучка и нейната жертвоготовност да бъде в помощ на фамилията си когато и да е, написа hotnews.bg.
Като цяло, животът на Глория е много трагичен. неотдавна стана ясно, че тя има връзка не с чужденец, както се смяташе, а със абсурден предприемач от Пловдив. Взривяван и на косъм от гибелта е бил мъжът до фолкзвездата, показва таблоида. Красивата русенка сияе до баровеца и някогашен кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има орис, почтена за екшън воин.

Йордан Джермански е един от огромните предприемачи на Пловдив, а през 2003 година едвам оцелява на косъм, откакто е взривен в личната си компания за произвеждане на бои. Той е ранен, откакто магазинът му на приземния етаж в постройката избухва с екот в 8,30 ч. сутринта през зимата на 2003 година Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в заплаха.
Оцелял на косъм, пловдивският предприемач и тогавашен най-млад кандидат-кмет на града към този момент има три деца и интензивно играе в политиката. Опитва още веднъж да стане властник на Пловдив, само че безрезултатно и взема решение да се ориентира към инвеститорски бизнес.
След години се среща инцидентно с Глория, само че пътищата им се разминават.

Преди две години предприемачът имаше къс романс с топмодела Ирен Онтева и двойката даже бе на яхтено странствуване на о. Миконос, само че и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева предприемач и двамата преоткрили възприятията си.
Инфо: marica.bg
Двойката, която е дружно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от познанството си. Доскоро – единствено като другари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР