Бабата на Лена Бориславова се оказва май единствената в България

...
Бабата на Лена Бориславова се оказва май единствената в България
Коментари Харесай

Бабата на Лена Бориславова единствена в BG преборила инфлацията – вече си купувала вместо две млека – три, а й оставали пари и за друго

Бабата на Лена Бориславова се оказва май единствената в България съумяла да пребори чудовищната инфлация, наследена от държавното управление на Кирил Петков, на чийто кабинет тя бе началничка. Възрастната жена към този момент можела да си купи 2 кофички кисело мляко вместо три, че дори и оставали пари и за други артикули, излиза наяве от пост във фейсбук на нейната внучка. И изяснява, че това било допустимо с помощта на финансовата политика на Асен Василев, за който се приказва, че не харесва доста напористата юристка, която очевидно е влезнала под кожата на неговия съдружник в Политическа партия.

Ще прекратим мандата на роднините на ГЕРБ и депутата Ненков в Комисия за защита на конкуренцията и вместо тях ще изберем самостоятелни експерти, зарича се Бориславова, която с помощта на другарството си с Кирил Петков прибираше като представител на адвокатска адвокатска фирма по 14 хиляди лева месечно от Българската банка за развиване. В поста на Бориславова не се загатва нищо за семейство Лорер и другите роднинско-приятелски назначения във властта по време на късото, само че изпепеляващо ръководство на шарлатаните, както ги назова кръстникът им Румен Радев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР