Бабата на Азис, която в началото на януари обяви в

...
Бабата на Азис, която в началото на януари обяви в
Коментари Харесай

Бабата на Азис обяви, че ще умре до дни, но...

Бабата на Азис, която при започване на януари разгласи в телевизионно предаване, че дните ѝ на земята са преброени и за това стремително образова трите си дъщери във гадание, освен че няма никакво желание да умира, ами лъсна дома си до искра. Прочутата ясновидка баба Станка два дни прала в двора на къщата си в Костинброд персийски килими, губери, завеси и карета за маси, написа жълтият вестник „ Уикенд”.

Чистофайницата държала покъщнината да бъде мината с перилни препарати на ръка, с цел да се резервира по-дълго време във времето. С помощта на две дами, помагащи ѝ в домакинстването и маркуч с вода от дворната чешма, изплакнали килимите. По-евтините проснали от към входа на улицата, тъй че клиентите на Станка да не остават с усещането, че тя е доста богата, а скъпите изложили под слънцето на двора. Възрастната жена се страхувала от обири, въпреки да била сигурна, че малко на брой биха дръзнали да вземат одеялото от простора ѝ, тъй като знаели, че с изключение на устата, е и чепата, а и кълне люто. Станка била уверена, че има доста завистници, както и черномагьосници, който имали предпочитание да ѝ пакостят от злоба.

„ Преди няколко месеца баба Станка разгласи, че ще умира и за това бърза да съобщи дарбата си на трите щерки – Гергина, Стефка и Малина. Кълнеше се, че дните ѝ на земята се преброени и че има странното чувство по какъв начин някаква мощ идва и я взема. Подобно чувство имала преди гибелта на сина си, който умря от рак преди няколко години. Станка знаеше какво го мъчи, опитвала се да приказва с него няколко пъти, да му дава ум какво да направи, само че той не я послушал. Така му било писано. Сега отново изпитвала сходни тягостни душевни терзания. Този път тя щяла да си върви, такова било предчувствието ѝ. През януари сподели, че ѝ остават броени дни, че няма нито сили, нито предпочитание към този момент да се разправя с хорските проблеми. Но минаха месеци и Станка е още жива. Припка като агне в двора на дома им. Не единствено пере килими, само че и чисти. Има места в дома им, до които не дава различен човек да припари с изключение на тя. Това са нейните олтари. Понякога излиза и на улицата. Продължава да прима хора и никого не връща. Тарифата ѝ от години е 20 лв. за ясновидство. А в случай че би трябвало да се скапва магия или родово проклинание, нещата скачат и могат да ударят няколко стотачки”, описват в Костинброд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР