Бабата на 6-месечното бебе, което беше изоставено в блок столичния

...
Бабата на 6-месечното бебе, което беше изоставено в блок столичния
Коментари Харесай

Бабата на изоставеното в София бебе мълчала за проблемите у дома заради страх от отнемане на детето

Бабата на 6-месечното бебе, което беше изоставено в блок столичния квартал " Люлин ", не алармирала обществените служби за проблеми в фамилията от боязън детето да не бъде отнето. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Димитрийка Цанова от дирекция " Социално подкрепяне " – " Люлин ", оповестява Novini.bg.

``
реклама

Родителите на момченцето живеели дружно с майката и сестрата на мъжа. Пред полицията те разказали, че изоставили бебето, тъй като младата майка била подложена на непрекъснат тормоз от страна на роднините на брачна половинка си. Причината – не успявала да укроти детето, когато то плачело.

Пред обществените обаче бабата споделила, че оказва помощ на младото семейство. Редовно им давала пари, в това число за здравното обслужване на момченцето. Родителите не разполагали със средства и не получавали помощи, тъй като на името на бащата са регистрирани четири компании. Самият той страда от психологично заболяване, само че няма годно ТЕЛК решение. Майка му споделила, че то не е възобновено, тъй като пречело на сина ѝ да си откри работи.

Към момента изоставеното дете е настанено в дома за медико-социални грижи " Свети Иван Рилски ". Очаква се да бъдат направени експертизи, въз основата на които да се реши дали бебето да бъде върнато в фамилията, дали да отиде при родственици или да бъде обещано за развъждане в приемно семейство.

Родителите отхвърлиха да разясняват постъпката си. Те нямат престъпни регистрации.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 COLLECTIONER (преди 3 минути) Рейтинг: 16300 | Одобрение: 14005 Хвани единия и удари другия! Цялото сем са по този начин! Arabiia va Pors keshvar-ho-ie boazemat-i hastand.COLLECTING ENVY, MONEY AND CERTAIN ARTEFACTS. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР