Бабата на 23-годишния униформен Денислав Борисов, хванат да превозва мигранти

...
Бабата на 23-годишния униформен Денислав Борисов, хванат да превозва мигранти
Коментари Харесай

Бабата на хванатия в крачка полицай с много мъдри думи

Бабата на 23-годишния еднообразен Денислав Борисов, заловен да транспортира мигранти - Екатерина Борисова, описа, че внукът ѝ е служител на реда от две години. Вчера до късно си е бил вкъщи и най-вероятно е излязъл рано сутринта.

Самата тя научи за случилото се от екипа на bTV.  " Току-що се качих горе. Видях, че светят лампи и няма обувки. По това знам, че е на работа и нищо повече ", описа Екатерина.

Тя сподели още, че внукът ѝ е теглил заем, с цел да си купи автомобил. Не е знаела да има финансови проблеми. Казва, че постоянно е бил мирен.

" Винаги съм казвала, че би трябвало доста да се внимава и не трябва да се поставя леке на фамилията. Всеки си заплаща за грешките ", споделя още старата жена.

Родителите на 23-годишния служител на реда имат заведение в Перник и работят там. Днес обаче то остана затворено. Не дадоха отговор и на телефонните ни позвънявания.

По информация на bTV Денислав Борисов работи в полицията от 2 години. Като няколко месеца е бил в неплатен отпуск. На 31 декември е изминал последният му болничен и по график е трябвало да се върне на работа в петък.

Към декември предходната година е имало общо 90 дисциплинарни инспекции по отношение на чиновници на Министерство на вътрешните работи. Част от тях такива за съпричастност към трафика на хора.

Именно такава дисциплинарна инспекция към този момент тече и за случая на 23-годишния Денислав Борисов. Припомням, че още преди месеци вътрешният министър сподели, че афишира война на каналджийте и строго ще се ревизират всички чиновници за съпричастност.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР