Бабата и дядото категорично са сред любимците на децата. Тези

...
Бабата и дядото категорично са сред любимците на децата. Тези
Коментари Харесай

Ако ДЕЦАТА ви искат да са при баба и дядо, то причината е ТАЗИ

Бабата и дядото изрично са измежду любимците на децата. Тези благи и възрастни хора изрично не се пробват да се състезават с вас, нито пък оспорват родителските ви права. Те само одобряват внуците като втори късмет да бъдат по положителни родители, не от вас самите, а от себе си. Децата сигурно не роптаят против това, а в противен случай – възползват се от обстановката.
Ако и вашите отрочета не пропущат миг, в който да отидат при баба и дядо и всякога виждате оня специфичен искра в очите им, бъдете сигурни, че аргументите за това са точно тези:
• Баба и дядо са търпеливи
Младите хора постоянно бързат. Ежедневието им е едно съревнование. Времето в никакъв случай не стига, с цел да отметнат купищата задължения. За разлика от тях възрастните за на никое място не бързат. Те са подготвени да изчакат внуците колкото е нужно, без да ги препират. Това работи успокояващо на мъниците и се трансформира в основна причина те да търсят точно това успокоение, царящо в дома на баба и дядо.

• Винаги изслушват
Случвало ли ви се е в миналото детето ви да желае да ви опише история, а вие да бързате и да нямате опция да го чуете? Сигурни сме, че можете да се сетите за най-малко един подобен случай. При баба и дядо това в никакъв случай няма да се случи, защото те виждат внуците си доста по-рядко и постоянно с ненаситност изслушват всяко едно пояснение.
• Могат да се цапат
 Това са НАЙ-ЛОШИТЕ наставнически привички, които ВРЕДЯТ на децата Това са НАЙ-ЛОШИТЕ наставнически привички, които ВРЕДЯТ на децата
Всеки родител поставя извънредно доста усърдие да отглежда децата си по допустимо най-правилния метод. Майките и бащите обаче не осъзн...
Ако родителите не разрешават това на наследниците си, то баба и дядо нямат нищо срещу. За тях мръсните облекла и ръце са неизменима част от най-забавните игри.

• Получават пари за свършената работа
Възрастните хора съвсем постоянно заплащат труда на внуците си, тъй като са уверени, че по този метод ги научават на нещо извънредно стойностно в живота. Когато мъниците измият чиниите, оплевят градината или си подредят играчките, те получават дребни пари за бонбони, сокчета и близалки.
Ако идващия път детето ви няма да самообладание да бъде откарано до дома на своите баба и дядо, бъдете сигурни, че повода е една от тези или цялост от цели няколко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР