Баба Ванга става известна благодарение на дарбата си да гадае.

...
Баба Ванга става известна благодарение на дарбата си да гадае.
Коментари Харесай

Вижте предсказанията на Ванга за 2023 г. 



Баба Ванга става известна с помощта на дарбата си да гадае. Тя е известна с предсказването на някои от най-ужасните събития в новата история, в това число атентатите от 11 септември и нещастието с подводницата Курск. Всъщност Ванга е предсказала и личната си гибел.

И в този момент, 26 години след гибелта ѝ, се появиха прогнозите на Вангелия Пъндева Гущерова за 2023 година, които са меко казано ужасяващи.


Баба Ванга предсказва тъмно и разрушено бъдеще за идващите 12 месеца. Ужасяващите прогнози са свързани с смяна в орбитата на Земята, която може да бъде породена от нуклеарен срив. Предсказанието на Баба Ванга за 2023 година включва и някои странни научни изобретения, едно от които е появяването на лабораторни деца.

Освен това предвижда офанзива на извънземни както и слънчево цунами.

Според известия в медиите нейните прогнози са, че родителите ще могат да дефинират цвета на кожата и други физически характерности на бебетата, основани в лабораториите. Ако това се окаже правилно, обичайният метод на раждане от хората може да завърши изцяло.

Друго ужасно предсказване на Баба Ванга през 1993 година е, че Съюз на съветските социалистически републики ще се възроди през първата четвърт на 21 век, което ни дава още три години, с цел да станем очевидци дали то ще се окаже правилно. Въпреки това, сегашната геополитическа обстановка с Русия, която съвсем несъмнено навлиза в Украйна, прави възраждането на Съюз на съветските социалистически републики, под една или друга форма, вероятен сюжет.

Превод: GlasNews. bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР