Баба Ванга - може би най-известната от всички починали български

...
Баба Ванга - може би най-известната от всички починали български
Коментари Харесай

Ново предсказание на Ванга засяга цяла Европа

Баба Ванга - може би най-известната от всички умряли български мистици - е предсказвала всевъзможни злокобни събития за човечеството, а едно от най-екстремните ѝ се чака след по-малко от 50 години.

Европа явно ще стане ислямска до 2043 година, а съгласно VICE.com Съединени американски щати ще обсади Рим, Италия, през 2066 година

Като част от своята атака, Съединени американски щати се допуска, че ще основат оръжие, наречено „ унищожител на околната среда “, което може неотложно да замрази всичко по пътя си.

Това наподобява като неизмеримо предсказване и както при всички нейни явни пророчества, е съвсем невероятно да се ревизира дали тя в действителност го е казвала, или това е просто някакъв слух.

Какъвто и да е казусът, надяваме се, че тази прогноза няма да се случи - макар че явно две от нейните прогнози за 2022 година към този момент са се сбъднали.

Съобщава се, че съгласно медиумът, няколко азиатски страни и Австралия ще бъдат наранени от интензивни наводнения. Според The ​​Mirror Баба Ванга също предизвестила, че градовете ще бъдат наранени от дефицит на вода вследствие на суша – като тези, които сега виждаме в цяла Европа.

Баба Ванга е родена през 1911 година и макар обстоятелството, че е умряла през 1996 година, тя към момента прави пророчества оттатък гроба.

Приживе, тя споделя за живота си, който е изцяло изменен като дете, когато торнадо я е вдигнало от земята.

Тя е открита след дълго търсене, като очевидци я разказват като доста уплашена, а очите ѝ били покрити с пясък и прахуляк.

Тъй като фамилията ѝ има пари единствено за частична интервенция, Ванга губи зрението си. Тя се снабдява със силата да вижда в бъдещето (поне съгласно нейните показания).

След гибелта си, тя оставя след себе си предсказания, които не престават до 5079 година, когато тя има вяра, че ще свърши светът.

Основните събития, които се счита, че Ванга е предсказала, включват цунамито в Тайланд през 2004 година, президентството на Барак Обама, разпадането на Съветския съюз и обединяването на Източна и Западна Германия.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР