Баба Ванга е известна не само с предсказанията, които е

...
Баба Ванга е известна не само с предсказанията, които е
Коментари Харесай

Рецепти от баба Ванга за лечение с билки на всички болести от А до Я

Баба Ванга е известна освен с предсказанията, които е правила за България и за света.

Тя е имала способността да лекува и всевъзможни заболявания единствено благодарение на билки.

Модерната медицина стартира точно с потреблението на билки за укрепване на рани и упойки.

Какво обаче било толкоз неповторимо в рецептите на баба Ванга?

Тя е "предписвала " комбинации от билки, които са изумявали даже най-вещите знахари.

Баба Ванга е препоръчвала не толкоз известни растения, които за експертите тогава не са имали стойност и техните свойства не са били известни и необятно използвани. Или такива съчетания, които не са били познати до момента или са били отричани.

„ Не признавам лекуване, при което би трябвало да се пият по 20-30 билки едновременно. Понякога хората изпиват по цели чували от разнообразни растения, а резултатът е дребен.

Аз предлагам за дадена болест единствено по една билка или единствено едно лечебно средство, с цел да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там, да се открие тъкмо за коя болежка коя билка оказва помощ.

Аз не настоявам, че съм огромен билкар, на мене тези билки ми се споделят. Много постоянно названията им, които изказвам, са ми безусловно непознати.”

При лекувания с билки най-вече предлага хората да се поливат с вода, в която са сварени билките, тъй като лечебното им деяние най-добре прониква през кожата на тялото. Нейните рекомендации по-скоро подкрепят, в сравнение с отхвърлят обичайните способи за лекуване.

Но тя счита, че прекомерното взимане на медикаменти е нездравословно, тъй като те затварят вратата, през която да влезе природата посредством билките и да възвърне нарушеното равновесие в заболелия човешки организъм.

Макар рецептите да са изпитани и да са помогнали на доста хора, апелирам, имайте поради, че не са съответно съобразени с бременността и майчинството, а единствено някои от тях са за деца.
 Няколко капки младост от Lа Roche-Posay Edna предлага Няколко капки младост от Lа Roche-Posay
Преди да употребявате рецептите, консултирайте се със експерт дали рецептата е подобаваща за вас или вашето дете и се съобразявайте с възможни алергии, в случай че имате такива (например към мед или някоя билка).

Ето и цялостен лист с всички предписания на баба Ванга за справяне с всички заболявания, спретнат по азбучен ред:




































 Предсказанията на Ванга за 2022  Предсказанията на Ванга за 2022  Предсказанията на Ванга за 2022  Предсказанията на Ванга за 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР