(Баба Цоцолана) Любопитни ли сте кои са одобрените отбори за

...
(Баба Цоцолана) Любопитни ли сте кои са одобрените отбори за
Коментари Харесай

Гласувайте за любимия си Soapbox отбор до 30 юли | И нека най-щурите победят!

(Баба Цоцолана)

Любопитни ли сте кои са утвърдените тимове за присъединяване в Red Bull Soapbox 2018? Сред над 150 кандидатури бяха определени най-вълнуващите планове, отличили се с автентичност, изобретателен дизайн и атрактивно показване. 

Проектите на кандидат-победителите са качени на уеб страницата, където до 30-ти юли почитателите ще могат да гласоподават за обичания си план. Трите най-харесвани тима ще се снабдят с професионално видео за сапунерката си. Всеки обожател на безмоторните самоделки може да гласоподава единствено един път, само че безспир да споделя мнението си и да разяснява останалите, както и да кани приятелите си също да гласоподават. 

След 30-ти юли вотът на публиката ще бъде публично оповестен, а до тогава всички участници ще могат да дообогатяват персоналните си страници в уеб страницата, качвайки фотоси, видеа и разкази по какъв начин протича подготовката на тимовете за надпреварата на 30 септември на бул. „ Черни връх “ в София.  

Несъмнено за участниците следва едно същински щуро лято, тъй като да превърнеш скицата си в действителност си е живо предизвикателство, изключително като се има поради откачената ти идея. Тази година възторжено ще приветстваме десетки възхитителни планове! Някои от тях даже имат своята обществена идея, какъвто е „ Океанът отвръща на удара “. Ще видим  сапунерки, въодушевени от български обичаи или творби – „ Джибричка “, „ Хляболид “, „ Баба Цоцолана “, „ Хвърковатата чета “; пародии на известни филми – „ Баткомобил “, „ Бунтовниците “ и още доста други чудновати изобретения. 

И по този начин, конкуренцията се сгорещява. Участниците към този момент са в стадия, когато би трябвало да трансфорат концепциите си в действителни транспортни средства. Стискаме палци тимовете да помнят добре, че  подготовката не се изчерпва единствено с конструирането на шеметно луда, здрава и бърза сапунерка, а включва и работа по костюми, музика и незабравимо шоу!  

Да пожелаем триумф на нашите „ луди глави “, а ние да кликнем на и просто да гласуваме. 

И дано най-щурите победят!

* Още информация: Facebook - Red Bull Soapbox София 2018

(Баткомобил)

(Хляболид)

(Бузлуджа)

Изображения: redbullcontentpool.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР