Баба на три деца, която няма никаква връзка и информация

...
Баба на три деца, която няма никаква връзка и информация
Коментари Харесай

Три българчета са в неизвестност след бомбардировки в Газа

Баба на три деца, която няма никаква връзка и информация за ориста на внуците си и тяхната майка, показа паниката си пред Нова телевизия.

Майката и децата отишли в Газа малко преди да стартират ударите. Първоначално те били в северната част на анклава, само че тръгнали на юг в търсене на сигурност. След като връзката с тях прекъснала, бащата на децата също тръгнал от България към границата с Египет. С вярата да срещне фамилията си на граничната вадичка, когато най-сетне бъде отворен филантропичен кулоар. Екипът ни потърси информация от Министерство на външните работи за майката с трите деца. От ведомството към момента ревизират случая.

Дни преди да стартира войната, снахата на Инширах Алшарафи и трите ѝ внучета – всички български жители, отиват при родственици в Газа. Синът ѝ остава в България. Държи връзка с тях до нощес, когато бомба избухва и взривява къщата, в която са всичките ѝ родственици.

„ Брат ми, с един от неговите синове, излизат да носят храни. Те се връщат и цялата 4-етажна постройка рухва върху тях. Живеещите в нея са към 70 души и към този момент са извадили 40 починали, измежду които и майка ми. Всичките ми племеници и внуците на моя брат са си отишли ”, споделя Алшарафи.

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР