Баба ми Ванга разказваше, че силите или извънземните са я

...
Баба ми Ванга разказваше, че силите или извънземните са я
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко! Племенникът На Ванга Разкри Най-Голямата Тайна На Пророчицата! Не Е От Нашия Свят!

„ Баба ми Ванга разказваше, че силите или извънземните са я водили на тяхната планета “ – споделя племенникът на Ванга – Стоян Стоянов.
„ Не мога да ти го обясня, Стоянчо, тъй като човешкият мозък не може да го схване. Там нищо не е като тук. Нашият мозък е неверно изработен, сгрешен е – той мисли живописно и за дребни неща хаби голяма сила. Събуждаш се и си представяш: чанта за учебно заведение, класната стая, тетрадките, пътя, по който ще стигнеш до учебно заведение. И за какво? Това е излишно “ – споделя Стоянов спомените си от Ванга.

Момчето, което с днешна дата е към този момент мъж на 40 години, е приключило електроника по съвет на вуйна си Ванга.
„ Баща ми искаше доктор да стана. А Ванга един път му вика: „ Той ке стане инженер. Оти искаш да го правиш лекар? Той и лекар може да стане, ке прочете две книги, ке следва, и тапия ке му дадат, но след това да не му паднеш в ръцете. Ти ке викаш, че корема те боли, он за газъ хапче ке ти дава. Виж, би Ванчо, силите ми викат: „ Кажи на Иван що прави Стоян, он нема доктор да стане “ – спомня си Стоянов, написа разкрития.ком.

Дълго време той разговарял с Ванга за извънземния разсъдък.
„ Викам й, бабо, като са толкоз умни тези, надвишават ли скоростта на светлината? Айнщайн твърди, че скоростта на светлината е оптимално вероятната и времето става нула. Ако я превишат, какво става? А тя ми отговори, че пореди невъобразимата пропаст, която ни разделя като разстояние едни от други, за извънземните е проблем да се трансформират в тази пропаст под формата на материя.
„ А нали съм ти казвала, че они са му намерили колая, транформират се под хормата на сила, те не се боят от скоростта “ – обяснила на племенника си Ванга двежението на извънземния разсъдък тук на Земята.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР