Баба ми умееше да се шегува със себе си и

...
Баба ми умееше да се шегува със себе си и
Коментари Харесай

Бимбалов: Благоденствието не се излъчва по телевизията, то би трябвало да е у вас

" Баба ми умееше да се майтапи със себе си и твърдеше, че те, македонките, чистели къщата като замитат всичко под дрешниците, с цел да не се вижда нечистотия по пода.
Спомням си и по какъв начин преди някой значим интернационален посетител на другаря Живков да прекоси улиците на Пловдив, минаваха и ни раздаваха саксии с цъфнало мушкато, с цел да ги сложим на терасите вместо нормалното пране. Баба ми тихичко се гневеше, но въпреки това обичаше мушкато.
 Борисов от Банско: Ще създадем имунизация за образец (ВИДЕО) Борисов от Банско: Ще създадем имунизация за образец (ВИДЕО)
Убеден съм, че министърът и здравните ни управляващи ще създадат по този начин, че да създадем една чудесна имунизация за образец. Това съобщи премиеръ...
Навремето, в кината, преди всяка прожекция ни пускаха писмено филмче за страхотните триумфи на българската комунистическа стопанска система. Казваше се кино-преглед. Цели 15 минути от екрана ни махаха усмихнати, щастливи комбайнерки. А един глас зад кадър, със севернокорейски възторг ни обясняваше по какъв начин българската стопанска система процъфтява. Казано на тогавашен български - по какъв начин петилетката сме я взели за една година.
Тази агитация засмърдя на гнилоч, когато комунизмът се направи, че си потегля. С смут разбрахме, че стопанската система ни не просто не цъфти, а от дълго време гние.
Ужасното е, че допуснахме да се върнем в тези мракобесни години на подправената, промиваща съзнанието агитация ", във Facebook.
" Всеки ден по Севда ТВ гледаме кино-преглед. Днес бащицата отиде в цех за камини. Уж импулсивно, ей по този начин, пътьом, без предизвестие – с цел да забележим по какъв начин процъфтява един междинен бизнес по време на рецесия, спазвайки всички ограничения.
 В шоуто на Бойко Борисов Движение за права и свободи му е пришито, а публицистите сме ходещи микрофони В шоуто на Бойко Борисов Движение за права и свободи му е " пришито ", а публицистите сме ходещи микрофони
Премиерът Бойко Борисов безпардонно прекъсна брифинга на оперативния щаб за битка с COVID-19, насочи обвинявания към президента Румен Ра...
Аз видях. Работници, облечени в поизцапани спортни екипи, с отрудени ръкавици заваряват и режат черен метал. Но на лицата им – в цялостен контрастност - греят нереално чисто бели маски. Явно раздадени минути преди неочаквания, емоционален, непредвиден кино-преглед на премиера.
За всички, които гледат тези фрагменти с трогване и се надпреварват да благодарят на премиера за страхотните му триумфи желая да кажа единствено едно. Благоденствието не се излъчва по малкия екран, то би трябвало да е у вас.
Иначе в действителност е по-добре да ви раздават маски, отколко саксии с мушкато. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР