Баба Марта посрещаме с по-високи цени на мартениците. В сравнение

...
Баба Марта посрещаме с по-високи цени на мартениците. В сравнение
Коментари Харесай

Посрещаме Баба Марта с по-високи цени на мартениците

Баба Марта посрещаме с по-високи цени на мартениците. В съпоставяне с предходната година, цените през тази са скочили с близо 50%, предадеБГНЕС.

„ Определено цените на мартениците тази година са по-високи, само че освен те, а и всичко останало е поскъпнало. Не мога да кажа с какъв брой, само че несъмнено са поскъпнали “, показа Илка Спасова, която избра мартеници със фамилията си.

Николай също е забелязал покачване в цените. „ Веднъж годишно се купуват мартеници, не считам с какъв брой тъкмо са се повишили, само че сигурно са “, заявитой.

Снимка: БГНЕС

Все отново имаше и жители, които занапред започваха своя пазар и нямаха визия за тазгодишните цени. „ Това е първата сергия, на която се спирам и още не съм се ориентирала какви са тазгодишните цени на мартениците “, сподели Гергана.

И тази година българите избират своите мартенички измежду голямото многообразие както от цветове, по този начин и от типове. На пазара жителите могат да видят както обичайните мартеници – гривнички и мартенички вид брошка, които се закачат върху дрехата ни, по този начин и да внесат мартенско въодушевление в дома си, закупувайки мартениците – сувенири с лика на Пижо и Пенда.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР