Баба и внуче бяха блъснати от камион за боклук в

...
Баба и внуче бяха блъснати от камион за боклук в
Коментари Харесай

Камион за боклук уби жена в София

Баба и внуче бяха блъснати от камион за отпадък в София. 62-годишната жена умря, а двегодишното дете е оперирано по неотложност в " Пирогов ".

Камионът за отпадък блъска 62-годишната жена и нейното внуче пред блок 615 в столичния квартал " Люлин " до момента в който прави десен завой. Очевидци се втурват да оказват помощ още в първите минути.

Реакцията на медиците е светкавична. Възрастната жена обаче издъхва още в колата за спешна помощ на път за " Пирогов ". 2-годишното дете е признато в лечебното заведение с рана на главата и охлузване на крайници, без заплаха за живота.



От прокуратурата обявиха, че тестът за алкохол на водача е негативно. До момента не е дал пояснение, защото е изпаднал в потрес. По време на огледите мъжът беше качен в кола за спешна помощ, с цел да му бъде оказана помощ.

" Камионът се е движел напред и завивайки надясно не е възприел пресичащите жена с детенцето, при което е последвал ударът ", изясни Стойно Цветков, шеф на отдел " Разследване " при Столична дирекция на вътрешните работи.

От прокуратурата обявиха, че водачът може да получи от 3 до 15 години затвор за причиняване на гибел по несъобразителност на пътя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР