Б ях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи

...
Б ях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Може би това е цената на този успех

Б ях на терен, когато разбрах за номинацията. Българските думи несъмнено ме вършат най-щастлива, тъй като аз съм и постоянно ще си остана българче. Гордея се от този факт, сподели особено за Мария Бакалова, първата наша актриса, получила номинация за "Оскар ".

Тя прибавя, че даже самият факт, че името ѝ се слага до тези на Глен Клоуз, Оливия Колман и Аманда Сийфрид, към този момент е огромен триумф.

"Цената на този триумф може би е детството ми. В момента се усещам доста повече дете, в сравнение с когато бях дете. Тогава вървях на две учебни заведения от заран до вечер. И беше едно непрекъснато учене. Може би това е цената. Зверска подготовка и доста работа. Човек обаче постоянно би трябвало да мечтае и да поема опасности. Аз бях доста уплашена изначало дали това съществува като кастинг и майка ми не пускаше да отида. Но аз сподели - животът се живее един път и би трябвало да поемеш риска. Мога да кажа, че рецептата за триумфа е доста работа и опасности ", споделя още Бакалова.

"Благодаря на всички хора, които са били с мен през годините. Тези думички са елементарни, само че в действителност значат доста. Аз имам вяра в любовта и нямам самообладание да се върна в Бургас, с цел да се видя с мама и тате ", показа актрисата.

Целия диалог с Мария Бакалова гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР