Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне

...
Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне
Коментари Харесай

„30 години Б.Т.Р“ – групата с турне в страната и концерт във Варна на 2 август

Б.Т.Р. ще означи 30 години сполучлива музикална кариера с турне в страната. Началото ще бъде в Стара Загора на 27 юни. След това групата ще направи концерти във Варна – 2 август, Бургас – 9 август, Пловдив – 14 август, Плевен – 28 август, и Велико Търново – 29 август. Финалът на турнето „ 30 години Б.Т.Р “ ще бъде в зала 1 на НДК в София на 20 ноември.

Бандата се приготвя за концертите си, събирайки най-хубавото от музиката, която основава през тези три десетилетия. Публиката ще чуе онлайн и обичаните си песни от сполучливите последни два албума на Б.Т.Р. – „ Невидими стени “ и „ Пъзел “. Всичко това ще бъде показано с високия професионализъм и динамичността, които познават почитателите на групата.

„ Създадохме Б.Т.Р. при започване на 90-те години на предишния век, без да подозираме какво ще се случи. Тези 30 години са години на нанагорнище по цялата стълба на българската музика и основаване на една запазена марка. Този извървян от нас музикален път желаеме да споделим с публиката “, споделят от групата.
Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се чака да излезе тази година дружно с юбилейна плоча и диск „ 30 години Б.Т.Р. “.

Всички дати от турнето „ 30 години Б.Т.Р. “

27 юни, Стара Загора, Летен спектакъл

2 август, Варна, Летен спектакъл

9 август, Бургас, Летен спектакъл

14 август, Пловдив, Античен спектакъл

28 август, Плевен, Летен спектакъл

29 август, Велико Търново, Летен спектакъл

20 ноември, София, зала 1 на НДК

Б.Т.Р. са Атанас Пенев (вокал), Славчо Николов (китари и вокал), Иван Калфов (бас китара) и Илиян Диков (барабани). Групата има зад тила си 30-годишна сполучлива кариера, която включва 13 студийни албума и над 50 видеоклипа. 15 от песните на бандата са включени в учебниците по музика за начален и междинен курс на обучение в България.

През тези три десетилетия Б.Т.Р. прави над 5000 концерта единствено в страната, както и турнета и концерти в Азия, Северна Америка и Европа.

Групата е притежател на голям брой награди на БГ Радио – пет оценки за „ Група на годината “ и три за „ Най-добра група онлайн “. В сбирката на Б.Т.Р. е и премия за група от фестивала „ НанИн “ в Китай.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР