Б роят на убийствата в САЩ се е увеличил с

...
Б роят на убийствата в САЩ се е увеличил с
Коментари Харесай

Безпрецедентна вълна от убийства в САЩ

Б роят на убийствата в Съединени американски щати се е нараснал с близо 30% през 2020 година по отношение на миналата година, нахвърляйки 21 хиляди, заяви Федералното бюро за следствия (ФБР), представено от БГНЕС.

Редица огромни американски градове към този момент оповестиха за увеличение на броя на убийствата предходната година, само че данните на ФБР предоставиха първата картина на обстановката в цялата страна.

Това е най-стръмният растеж на броя на убийствата, откогато ФБР стартира да събира данни през 60-те години на предишния век, само че общият брой към момента остана под този от 80-те години.



Броят на убийствата предходната година внезапно се е нараснал от юни, без да е пощадена нито една част от Съединените щати, като южният щат Луизиана продължава да има най-високия % убийства в страната.



Според Унифицирания отчет за престъпността на ФБР 77 % от убийствата през 2020 година са осъществени с огнестрелно оръжие, при 74 % през 2019 година

Данните от няколко огромни града за 2021 година демонстрират, че няма усъвършенстване на обстановката.



Така Съединени американски щати към този момент се приближават до Русия по брой на убийствата на човек от популацията, само че въпреки всичко остават надалеч зад други страни.

Според данни на Световната банка през 2018 година в Съединени американски щати е имало 6,5 убийства на 100 000 поданици, спрямо 35 в Мексико, 27 в Бразилия, осем в Русия и едно във Франция и Германия.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕкспертите чакат доникъде на идващия месец дневно да бъдат регистрирани над четири хиляди нови случая„ Газпром ” не изключва по-нататъшно нарастване на ценитеПредстои измененията в наредбата да бъдат утвърдени на сесия на общинския съветПравителството с ограничения против скъпия токНе пропускайте новите епизоди на престъпната драма всеки работен ден от 22:30 ч. по NOVAНарушението е съображение да уволнят Петър ИлиевРезултатите са от изпитване на проби за азот нитритенВасилев ще упорства още веднъж да бъде финансов министърВ мистериозна пирамида в китайската провинция Цинхай има три пещери, цялостни с антични мистериозни артефактиПартията ще взе участие със своя кандидат-президентска двойкаПрисъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срокКампанията цели повишение на познаваемостта на болестта белодробна фиброзаАктрисата счита, че времената се трансформират за дамите в киното и медиитеДемонстрантите се събраха пред постройката на Агенцията по лекарстватаПевицата Дуа Липа дебютира на стилния подиум в дефиле на " Версаче " Финалът на шампионата се състоя под намерено небеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР