Б ританският принц Хари пише мемоари, които ще бъдат публикувани

...
Б ританският принц Хари пише мемоари, които ще бъдат публикувани
Коментари Харесай

Принц Хари пише мемоари, споделя за загубите, опита и уроците

Б ританският принц Хари написа записки, които ще бъдат оповестени в края на 2022 година, оповестиха международните осведомителни организации, като цитираха пост в Туитър на американското издателство "Пенгуин Рандъм хаус ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Prince Harry writing memoir for publication in late 2022
— Reuters (@Reuters)
"Издателство "Рандъм хаус " има достойнството да разгласи ,

че приготвя издаването на записките на херцога на Съсекс принц Хари. Книгата би трябвало да бъде пусната на пазара в целия свят в края на 2022 година ", се споделя в известието.

За първи път Хари в детайли ще опише своите "опит, завършения, загуби

и житейски уроци, оформили го " като персона.

След като взеха решение да изоставен Англия и се заселиха в Съединени американски щати предходната година, принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл подписаха контракти за телевизионни планове и подкасти с Нетфликс и Спотифай.

През месец май херцогинята на Съсекс разгласява детска книга ,

отдадена на връзките сред татко и наследник през погледа на майката. "Пейката " също е издадена от "Пенгуин Рандъм хаус ".

Компанията "Арчиуел продъкшънс ", учредена от Хари и Меган ,

възнамерява да продуцира анимационна поредност за стрийминг платформата Нетфликс.

По тематаПолучавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Пияна жена се прибира в къщи и още от прага подвига скандал: - Вижте го бе, гадината! Аз го диря по всички кръчми и питейни заведения,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ югоизточната част на страната ще се задържи най-вече слънчево и горещоТова е една от най-големите мистерии на войната в Сирия: през 2013 там безследно изчезва ​​​​​​​известната правозащитничка Разан Зайтуне. Разследващ екип на Дъждовни води обиколи шест страни, с цел да разкрие ужасното престъплениеСтопанката на животното е избягала след инцидентаТой е безапелационен, че лечебното заведение не е взело непозволено 1 милион леваПървото съвещание ще бъде намерено от най-възрастния депутат - Мика ЗайковаСамо до 2025 година Групата ще влага 73 милиарда евро за създаване на перспективни технологии, които съставляват единствено 50% от общите вложения до края на десетилетието.Той е в действие за общо 22 области от странатаДосега Алиансът не е отправял сходни публични обвиненияКато първостепенна задача пред българските дипломати президентът открои отстояването на ползите на българските общности зад границаОпределиха детонацията като терористичен акт с потреблението на самоделна бомбаУниформените ще наблюдават за нарушение на публичния редПравителството търси решение на казуса с дефицита на хотелски стаи за туристи, подлежащи на карантинаВодачът е 30-годишен локален мъж, карал колата на родителите сиБури имаше в София, Монтана, Враца и КнежаСъдебният развой завърши на втора инстанция Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР