Б ританският престолонаследник принц Уилям е много загрижен за съпругата

...
Б ританският престолонаследник принц Уилям е много загрижен за съпругата
Коментари Харесай

Промениха ли се отношенията между Уилям и Кейт след интервюто

Б ританският престолонаследник принц Уилям е доста угрижен за брачната половинка си херцогиня Катрин, пишат международните издания. Херцогинята на Кеймбридж беше упомената в изявлението на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри.

Тогава актрисата съобщи, че не е разплакала Катрин преди сватбата си с Хари, а е станало тъкмо противоположното, разплаканата е била Меган.

Сега 38-годишният принц Уилям е подготвен да пази брачната половинка си. „ Уилям се държи постоянно доста покровителствено по отношение на Кейт и може да се ядоса много”, съобщи Пени Джунор, която е биограф на двамата принцове. Тя прибавя:

„ За него е доста по-лошо Меган да приказва отрицателно за Катрин, в сравнение с, в случай че нападне непосредствено самия него” .

Твърденията на Маркъл бяха последвани от пояснение, че по-късно Кейт се е извинила за държанието си.

Извън обвиняванията против херцогиня Катрин, Хари и Меган доста внимаваха да не разкрият самоличността на други членове на кралското семейство, които обсъждаха.

Например Хари сподели, че

„ никога” няма да каже кой от фамилията е правил мнения

по отношение на възможния цвят на кожата на към момента нероденият му по това време наследник Арчи.

39-годишната Маркъл също твърди, че ѝ е било неразрешено да получава психиатрична помощ, когато е била изправена пред мисли за самоубийство, само че не разкрива кой ѝ е споделил, че това не е алтернатива.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР