Б ританската актриса Емили Блънт отново ще си партнира с

...
Б ританската актриса Емили Блънт отново ще си партнира с
Коментари Харесай

Емили Блънт и Дуейн Скалата Джонсън се събират отново за нов филм

Б ританската актриса Емили Блънт още веднъж ще си партнира с Дуейн "Скалата " Джонсън, с който се снимаха дружно в приключенския филм "Круиз в джунглата ", оповестява уеб сайтът Дедлайн.

От "Амазон Студиос " са придобили правата за новия кино план, в който Блънт ще се превъплъти в облика на Кейт Уорн - първата жена детектив на известната организация "Пинкертън ".

Този път Емили Блънт няма да се вихри на екран в компанията на Дуейн Джонсън, както в "Круиз в джунглата ".

Дуейн Джонсън ще бъде продуцент на кино лентата посредством компанията си Seven Bucks Productions. Емили Блънт също ще бъде измежду продуцентите.
 Емили Блънт и с Дуейн
Все още неозаглавеният филм дава обещание динамично премеждие, в центъра на което е жена детектив - също толкоз проницателна, колкото и фамозният Шерлок Холмс. На героинята на Емили Блънт следва да се потвърди в сфера, от години доминирана от мъже. Разчитайки на неповторимите си качества за разузнаване, тя ще проправи пътя на дамите в тази сфера и вечно ще промени метода на работа на детективите.

Филмът към момента е на ранен стадий от развиването си, заради което не се показва дата за премиерата му.



По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В Русия има вярване, че в случай че изтървеш вилица по време на хранене, ще ти дойдат посетители. Одеса. Семейство на Изя Рабинович вечеря. Внезапно Изя по… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИзползването на религията като средство за разпространение на подправени вести се трансформира във все по-сериозен проблем " Неваксинираните ще имат проблем тази есен ", сподели проф. КантарджиевБългария попада в " горещата " зонаОколо среднощ огънят е овладян, само че към момента има тлеещи останки11 души са умряли за последното денонощие, 164 са излекуваниТалибаните към този момент са завладяли 14 столици на провинции в АфганистанСтроителите предизвестяват, че към този момент трети месец АПИ не разпорежда рутинни дейностиВ същото време е записано и огромно стесняване на ледените шапки в Арктика и АнтарктидаВсички тези фрагменти, които към този момент са оповестени, ще бъдат разследваниГорещата вълна се придвижи на северТе са направени по време на антиправителствения митинг на 10 юли 2020 г.Джипът със старозагорска регистрация се преобърналПетков: С какво вземат решение да се занимават в това Народно заседание - с интриги„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР