Б ившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева стана

...
Б ившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева стана
Коментари Харесай

Десислава Иванчева стана майка

Б ившата кметица на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева стана майка. Това стана ясно от обява във Фейсбук, от името на нейни другари.

"Имаме прелестна вест за всички, които обичат и поддържат Деси Иванчева! Днес към 10 часа Деси Иванчева стана майка на прелестен, здрав наследник, с съвършените ограничения 2 800 кг. и 47 см ", се споделя още в обявата.

Приятелите на Иванчева споделят, че тя е добре и се надяват скоро да се включи и тя самата с повече информация и фотоси.



През годините Десислава Иванчева нееднократно е споделяла, че пробва да забременее и се подлага на специфични процедури. В края на май някогашната кметица публично разгласи, че е бременна.

През 2018 година кметицата на „ Младост” беше зрелищно задържана от маскирани с качулки служители на реда в центъра на София за рушвет, който съгласно прокуратурата, е поискала от строителен бизнесмен.

Първоначалната ѝ присъда беше 20 години затвор. По-късно беше понижена на 8 години затвор, а в следствие "домашен арест ". Тя апелира присъдата и Върховният касационен съд пусна Десислава Иванчева под парична гаранция от 10 хиляди лв..

Пред медиите тогава тя съобщи, че е със смесени усеща по отношение на решението, тъй като няма опция да заплати 10 хиляди лв..
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР