Азис втрещи всички с откровенията си Той се появи в шоуто

...
Азис втрещи всички с откровенията си
Той се появи в шоуто
Коментари Харесай

Азис „изби рибата“: Не спя в едно легло нито с мъже, нито с жени!

Азис втрещи всички с откровенията си

Той се появи в шоуто на Николаос Цитиридис, където трябваше да дава отговор на пиперливи въпроси. Един от тях бе дали е спал с жена, с цел да има деца.

„ Не мога да дремя в едно легло с мъже, какво остава за дами “, изстреля костинбродския славей  и остави водещия с отворена уста. В клиповете той се е снимал с представители и от двата пола, само че обяснението му бе, че не може да изкара цяла нощ с нито един от тях.

Така и не даде логичен отговор дали си е лягал с жена, с цел да има деца. Кралят на попфолка има пораснала щерка Рая от приятелката си Галя, само че остане тайнственост дали има и второ дете-син. Певецът даде колеблив отговор на този въпрос, който вълнува почитателите му от много време. Но в процеса на диалога се изпусна, като изрече събирателното „ моите деца “. После побърза да замаже казаното, като съобщи, че в дома си той приказва с децата си за всички тематики от живота. Между тях нямало неразрешени тематики, като това бил метода му да приготви децата си за бъдещето.

В шоуто поп фолк звездата се появи за ръка с сътрудника си Антонио. Но остана във въздуха мистерията дали двамата са гаджета или единствено доста положителни другари. Истината е, че те не стопират да се щракат дружно и провокативно по мрежата, както и да се появяват на разнообразни всемирски събития.

 

Тагове: Азис костибродски славей Антонио Николаос Цитиридис певец деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР