Азис влиза в Биг Брадър“, като е помолен да си

...
Азис влиза в Биг Брадър“, като е помолен да си
Коментари Харесай

В Брадъра ще летят екстеншъни и силикон! Николета ще се види в чудо с тези двамата, които ще са й съквартиранти

Азис влиза в „ Биг Брадър “, като е помолен да си замъкне и 4 куфара единствено с рокли и обувки на високи токчета. Освен това изпълнителят на „ Напипай го “ и „ Мотел “ ще може да си донесе доста различен багаж и несъмнено ще усъвършенства върха на Енджи Касабие, която предишния сезон бе с 10 куфара. Слоганът на новия сезон, който най-вероятно ще стартира на 17 септември, ще бъде „ Женско царство “. Засега се крие в загадка ролята на Азис, само че той от дълго време скъса с артистичния си облик в женски облекла и високи токчета, написа „ Телеграф “.

В шоуто се чакат и няколко силиконки, които да си мерят циците и триумфите. Едно от имената, с които се спекулира, е това на Нора Недкова . Онзи ден нейна другарка Аниела Милушева я упрекна, че правела секс с китайци за пари.
Легендарната фолк певица Глория също е ухажвана да влезе в Брадъра. Щяла да влезе с щерка си против към 80 000 лв. хонорар.

Има клюки и за Николета Лозанова , която щяла да взе участие против 350 000 лв.. Припомняме, че тя и Азис имаха бурно другарство, което приключи скандално. Най-големият зложелател на Лозанова - Алисия, също на злословия е изпратена там. От тях се чака обезпечено шоу.
И за Катя Близнакова се приказва, че ще бъде в Къщата.
Запознати описват, че най-големият хонорар, който от шоуто давали за своите посетители, не бил повече от 30 000 лв.. Също по този начин било част от рекламната тактика на „ ВИП Брадър “ да се пускат спекулации кой ще влезе наесен, а множеството били погрешни. Целта била да се вдигне звук още през лятото за идния сезон, с цел да може феновете с неспокойствие да чакат старта на риалитито.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР