Азис стана обект на научни изследвания. Студентка написа дипломна работа

...
Азис стана обект на научни изследвания. Студентка написа дипломна работа
Коментари Харесай

Азис стана обект на научни изследвания

Азис стана обект на научни проучвания. Студентка написа дипломна работа за поп-фолк идола. 26-годишната Ивана Захаренова  успешно пази тематиката „ Трансформации в обществена облик на Азис “ в  столичен университет и получава отлична оценка.

В 106 страници студентката развива обстойно и нашироко държанието на краля на попфолка през годините. „ Идеята да пиша по тази тематика бе  в главата ми отдавна. Той е отличен образец за маркетинга. Познат е освен в България, само че и по света. Критикуван е доста. Говорих с научения си  ръководител проф. Любомир Стойков. Той намерения за малко и показа, че това е чудесна концепция, макар че поп-фолк персони са тематика табу за отбрани ",  споделя пред „ България Днес “ Захаренова.

Азис приема с удоволствие концепцията, даже й дава изявление.

Тя съумява да провокира възторг по време на отбраната. Комисията я  адмирира за личността, която е избрала и за съвършения разбор.„ Оказа се че всички бяха радушни към мен. Получих похвали. Не знам някой да е писал магистърска теза за поп фолк звезда до момента “ сподели още щастливата магистърка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР