Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали само

...
Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали само
Коментари Харесай

Азис скочи на Ицо Хазарта

Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали единствено една от песните му, качена в Youtube. Той държи рекорден брой гледания на музиката си онлайн и е определян като най-успешния реализатор в България. 130 милиона души слушат единствено една от песните му.

„ Моята музика е най-въртяната въобще в историята на България. Това, че толкоз хора слушат песните ми, несъмнено ме прави по- ленив “ – показа звездата в „ На Фокус” и добави още:

„ Направих си труда да вляза и да погледна на Мадона гледанията – по-малко има от мен. „ Like A Virgin “ е с по-малко гледания от „ Сен Тропе “. “Like A Virgin “ е 101 милиона, „ Сен Тропе “ е 130 милиона за интервал от едно и също време. Аз нямам малко гледания. Това ме прави по-мек, по-ленив. Казвам си: Какво да се напрягам, то си върви в Youtube, хората го гледат. Това е истината, че аз не пущам музика постоянно “.

Кралят на фолка се опълчи на рапъра Ицо Хазарта, който е и народен представител от „ Продължаваме промяната “. Изпълнителят на „ Хабиби “ съобщи, че музиката на „ Ъпсурт “ е по-пошла от неговите песни.

„ Защо счита, че чалгата е циганска музика, а не българска? Каква е тази дискриминация? “ – отговори той на въпрос, обвързван с позицията на Хазарта по отношение на квотата за българска музика.

„ Аз считам също за просташко текст, в който се пее: „ Нямаше го Азис, беше единствено Васко Пе*eраса “. Кое е просташко? „ Хабиби “ или Васко еди-какво-си… “ – възнегодува попфолк артистът.

С усмивка Азис акцентира, че не може да се обиди от това, че го възпяват приживе. Той напомни, че с Ицо Хазарта са били под един покрив дълго време в риалитито Биг Брадър “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР