Азис призна, че е запленен, влюбен, омагьосан или както искате

...
Азис призна, че е запленен, влюбен, омагьосан или както искате
Коментари Харесай

Сензация! Азис призна, че е влюбен: Спрях да дишам, не виждах нищо друго...

Азис призна, че е запленен, влюбен, обаян или както желаете го наречете. При това му се е случило от пръв взор - нещо, което не е чувствал с години, да не кажем в никакъв случай. Самият артист написа това в профила си като описа, че случката на живота му е отпреди няколко дни.

Тогава бил в столичен хотел, с цел да пее на частно празненство. И тъй като било частно, завършило относително рано, а той останал във фоайето, с цел да си чака колата. Гледал си в телефона, когато внезапно с душата си усетил, че би трябвало да вдигне очи и да огледа отсреща си.



Там седял и го гледал най-уникалният и извънземно изглеждащ мъж на планетата. Пълна диаметралност на смуглия Азис, този мъж е бял като снега, с още по-бяла коса, а другояче млад на години.

" Не имах вяра къде се намирам и се питах дали не сънувам. Останах без думи, не дишах. Исках единствено да пипна косата му. Бях обаян ", споделя Азис. После обаче момчето си потегля и той мисли, че няма да го види повече. Но ориста си знае работата и единствено ден по-късно ги среща още веднъж в същия хотел.

Тогава към този момент Азис се среща с въпросния, който се споделя Крис и работи като оператор. Запознава ги служителка в хотела, с която и двамата са другари. А Азис най-сетне сбъдва бляна си и допира Крис. Как ще продължи историята, ще забележим занапред...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР