Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта вече се отразява

...
Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта вече се отразява
Коментари Харесай

Азис в паника! Чуди се как да прикрива оплешивялото си теме

Азис трансферира 40-те и напредването на възрастта към този момент се отразява върху външния му тип. Чалга идолът е почнал да оплешивява и това ясно проличава даже от дребния екран. Той е част от детективския панел в шоуто „ Маскираният артист ” и всяка събота радва почитателите с остроумни мнения, само че смяната във визията му не остана незабелязана. Кралят на поп фолка се пробва да прикрива олисялото си теме с забавни прически в ексцентрични цветове, само че оредялата му коса бие на очи.

Известно е, че Азис е много суетлив, по тази причина надали ще се остави дълго в такова положение. Много родни звезди прибегнаха до услугите на актуалната естетична медицина и си присадиха коса, тъй че е въпрос на време хитовият реализатор също да сгъсти перчема си посредством най-модерните способи.
Певецът от години прави какви ли не усъвършенствания във визията си и нищо не е в положение да го спре, реши ли да се разкрасява. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкустван метод посредством слагане на импланти, откакто във фитнес залата не реализира мечтаните резултати. Поп фолк звездата постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси на завършеното си тяло, само че то не е реализирано с пот на челото и физически извършения.

„ Ето ги ръцете поради които бях обиждан, нападан и освиркван от „ експерти ”. 4 см по-големи бицепси единствено за ден престой в клиниката. Изглеждат естествени и не сме прекосявали границата на положителния усет! ", изясни изпълнителят малко след интервенцията, на която се подложи в края на юли. Той се похвали, че по този метод си е икономисал години „ боричкане " в залата. Факт е че, че чалга идолът в действителност бе доста разпален по помпането на мускули с тежести, само че като видял, че единствено с извършения няма приемливи резултати, опрял до пластичната хирургия. Не крие, че си е правил и липосукция за изсмукване на непотребните мазнини.

Бронзовият загар на Азис също не е изцяло натурален. Хора от обкръжението на артиста издават, че той от време на време си бие инжекции с меланотан в коремната област, за поддържа свърхтъмен цвят на кожата. Това е пептид за придаване на постоянен загар, без солариум и без излагане на слънце. Не се продава в магазинната и аптечната мрежа, може да се купи единствено онлайн, а цената на една ампула от 10 мг е 87 лева Активното вещество ускорява производството на пигмента меланин, който дефинира естествения колорит на кожата. Запознати настояват, че кралят на фолка никак не се тормозил от страничните реакции като гадене, обриви и температура. Той постоянно си поставял инжекциите за загар, тъй като открил че на Запад към този момент е по-модерно и даже по-изгодно да си черен, в сравнение с с бял цвят на кожата. Певецът от дълго време кроял проекти да пробие в чужбина и преднамерено замязял на африканец, с цел да печели дивиденти, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР