Азис планира да спре живите си участия в България, главозамаян

...
Азис планира да спре живите си участия в България, главозамаян
Коментари Харесай

Заради Турската Публика: Азис Спира Да Пее В България?

Азис възнамерява да спре живите си участия в България, главозамаян от триумфа на концертите си в чужбина. Дали това е допустимо, откакто Краля на попфолка разбра какво е да си звезда в страни като Турция, където явно се радва на голяма известност, чудят се в музикалните среди.

Родният реализатор постоянно прескача до съседите, само че този път триумфът му е свръхестествен. “Когато си очи в очи с 40 000 души”, не скри страстите си наскоро ромския славей.

Азис се похвали с фрагменти в персоналния си профил във Facebook, на които го виждаме в цялостния му искра пред многохилядна аудитория. Става дума за концерт в Меката на българските емигранти в Турция – Бурса, където изпълнителят на “Циганче” и “Хабиби” събра на стадион над 40 000 души.

Мнозина заподозряха, че главозамаян от триумфа си зад граница, Азис ще спре да пее по родни клубове и вечеринки, където получава надалеч по-скромни награди от грандиозните възнаграждения в Турция, написа lupa.bg. В музикалния отрасъл настояват, че Азис прибира по към 50 000 $ от всяко свое присъединяване в южната ни съседка, а в случай че комшиите желаят да го гледат в женски облекла, се заплаща в допълнение още толкоз – т.е. 100 000 $!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР