Азис не знае що е скромност - фука с милиони

...
Азис не знае що е скромност - фука с милиони
Коментари Харесай

Азис с признание какъв език говори

Азис не знае що е невзискателност - фука с милиони гледания в мрежата и няма потребност от реклама.

Костинбродският славей не е от изпълнителите, които регистрират като добродетел скромността, а даже в противен случай. Певецът постоянно се хвали с достиженията си в обществените мрежи и провокира яд у недоброжелателите със самохвалството си. Този път чалга изпълнителят изфука с милиони гледания на своите сторите в Instagram и гордо съобщи, че неговите участия нямат потребност от реклама, защото местата се продават стремително, написа " Телеграф ".

" Моите концерти нямат потребност от предварителна реклама. Местата са разпродадени час след оповестяването. И без това места няма! Защо да става непотребна суматоха.?! И без друго половината искащи остават извън... “, отговоря Азис на въпрос на свои почитател в обществената мрежа.

На питане на различен собствен обожател, който се интересува какъв брой индивида гледат сторита му в Instagram, звездата дава отговор сбито: " Често удрят милион “. Най-интересната част от изповедта на Азис е тази, в която той декларира, че не знае що е ромски език и няма да запише ария на този език. " Такъв език аз не знам. Знам цигански. Поне по мое време по този начин му викаха “, показва Азис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР