Азис не е от популярните българи, които обичат да се

...
Азис не е от популярните българи, които обичат да се
Коментари Харесай

На какво учи Азис дъщеря си за мъжете? Певецът направи и признание - на мъжки хормони е!

Азис не е от известните българи, които обичат да се приказва за персоналния си живот. Затова и рядко го прави, само че когато го направи - казаното от него се трансформира в вест. Така е и този път, защото той заприказва за щерка си. 

Виж още: Алекс Петканова и Габриел очароват, направиха зимна разходка до обичано място

Рая, единствената щерка на Азис, се роди преди 13 година Всъщност той я е показвал само, когато беше бебе. И до ден сегашен той крие щерка си от медийното внимание. Въпреки това пред камерите на NOVA Азис показа, че щерка му е извънредно артистична и рисува необикновено добре. Самият той е уверен, че момичето ще бъде актьор и ще се занимава с изкуство. 

Виж още: Семейно обаяние: бременната Петя Дикова и родителите ѝ с прелестна фотография

Въпреки това обаче Рая не била изключително заинтригувана от това кой е татко ѝ и даже не гледала негови участия и осъществявания. Двамата обичали да прекарват времето си дружно, а Азис ѝ помагал само в неща, от които разбирал - и когато става въпрос за учебно заведение, и за живота.

Виж още: Диета по инфлуенсърски: Биляна Лазарова с нова фикс идея, ето по какъв начин се храни! Но има и друга огромна вест

Един от препоръките, който поп-фолк артистът дал на щерка си, бил да се пази от мъжете. Защото, по думите на Азис, един мъж може да бъде доста неприятен и да нарани, без даже да желае. Самият Азис обаче не помнил неприятните неща в живота си. Просто имал дарбата да трие мемоари.

Виж още: Бони с прочувствена изповед за красивата си дъщеря

Иначе изпълнителят преди дни призна, че е на терапия с хормони. " Пия медикаменти и се инжектирам съвсем всеки ден. Как да си обясните другояче тази чудовищна трансформация ", попита той своите почитатели. По думите му да се трансформира в мъжа на фантазиите си е мъчно, мъчително и от време на време води до душевен отклонения. " Нe чe прeди тoвa нe ги имaх. Нe ви ce oплaквaм, cпoдeлям cи. Cпрeтe c въпрocитe oтнocнo външния ми тип. Тoй нямa нищo oбщo c пecнитe ми. Cлушaйтe музикaтa ми. Oкocмявaнeтo ми e плoд нa изключитeлнo труднa и бoлeзнeнa прoцeдурa! Прeгръщaм ви, любoпиткoвци ", написа той.

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР