Азис и Тони Стораро окончателно загърбиха враждата си, заради която

...
Азис и Тони Стораро окончателно загърбиха враждата си, заради която
Коментари Харесай

Азис и Тони Стораро окончателно загърбиха враждата си

Азис и Тони Стораро дефинитивно загърбиха враждата си, поради която не си говореха и не се бяха виждали повече от 3 години. Днес двамата отново се обичат. Обявиха го обществено, тъй че към този момент не подозират, че краят на тихата им война е рекламен ход.

Тъкмо такива подозрения се появиха, когато стана ясно, че Азис ще пее на юбилейния концерт на Човека глас тази година в зала " Арена София ". Причината е, че до преди този момент се знаеше, че двамата реализатори даже не поддържат, въпреки при започване на професионалния си път да бяха извънредно близки.

Азис и Тони даже имат няколко дуета. За жал славата в един миг ги раздели. Иначе спор посред им не е имало. Двамата просто се отчуждили. Като израз на разрушената дружба през 2017 година Азис не почете поканата на Тони да участва на сватбата на огромния му наследник Фики. Не е ясно за какво Кралят на попфолка е отказал и дали го е направил в диалог с домакините, само че Стораро-старши доста се обидил. За това е признавал и самият той.

" 20-годишно другарство не може да се захвърли по този метод. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не не помни старите си другари ", сподели Стораро преди време в свое изявление и си пожела един ден с сътрудника му да се срещнат и да си споделят някои неща.

Очевидно това се е случило, защото Азис освен ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро, а и направи дует с огромния му наследник. Фолклорната ария " Цвето ", която Азис и Фики показаха тези дни, стана мотив за оповестението на възроденото другарство.

" Винаги съм казвал и отново ще кажа – Азис е гордостта на България, най-красивият глас. Обичам те. Горд съм, че има наследник като Фики – моята горделивост. Обичам те, сине, занаятчия си. Показахте, по този начин се пее ", написа Тони към спонтанен клип на Азис и Фики към дуета им. Кралят на попфолка не се забави да отвърне на топлите думи: " Обичам те и ти благодаря, че си основал артист като Фики, който разплаква с гласа, гения и положителното си образование! А това, че е най-красивия артист на света го е наследил още веднъж от теб ", пипе HotArena.

Това не е първият път, в който Кралят на попфолка и огромният наследник на Тони Стораро се събират за дует. През 2015 година Азис и Фики се събраха за парчето " Блокиран ", а след това се изявиха в трио с Мария – " Мръсни думи приказва ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР