Азис и диджей Дамян предизвикаха фурор в клуб в Истанбул,

...
Азис и диджей Дамян предизвикаха фурор в клуб в Истанбул,
Коментари Харесай

Азис и диджей Дамян си разделиха 100 бона

Азис и диджей Дамян провокираха възторг в клуб в Истанбул, в който имаха присъединяване преди дни.

Изпълнителите на хитовия дует " Еърпорт " и екипът им от озвучител и балет първо хапнаха устойчиво в локален ресторант, в който клиентите сами избират месото, което да им бъде приготвено. Азис, който е обожател на турската кухня, се похвали с клипче в обществените мрежи с разнообразието от меса, деликатеси и гарнитури, подредени в дълги витрини.

Въпреки че хапнали добре, на артистите напълно не им се доспало. В бусчето, с което пътуваха за присъединяване си, той и диджей Дамян, та дори и девойките от балета им, пеят и танцуват, като минути по-късно придвижват празненство настроението си в клуба, в който имаха присъединяване. Съвсем предстоящо заведението бе претъпкано, а седящи съвсем не се виждаха. Всички се поклащаха и щракаха с пръсти.

Азис, както е в последните години, бе заложил на спортно-елегатен жанр. От диджей Дамян обаче имаше изненада. Той се бе пременил с черна, ефирна пола до под коленете, и бяла риза, като бе разкопчал горните копчета, тъй че гърдите му да се виждат.

Двамата реализатори са получили много сериозен хонорар за изявата си, написа HotArena. Според мълвата в сектора, те са си разделили сумата от 50 000 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР