Азис е купил скъпия апартамент, в който живее Славена Вътова

...
Азис е купил скъпия апартамент, в който живее Славена Вътова
Коментари Харесай

Азис купи апартамента на Славена Вътова за 2 милиона

Азис е купил скъпия апартамент, в който живее Славена Вътова дружно със своето семейство, научи „ Уикенд ” от чудесно осведомени източници. Жилището се намира на централната софийска улица „ Оборище ”, било е на името на към момента законния мъж на миската – Юлиян Цолов, който неотдавна беше наказан по дело за машинация. Краля на фолка е платил за жилището над 2 милиона лв.. Оставил е към този момент някогашните притежатели да живеят там до септември, след което би трябвало да се изнесат.

От есента Славена Вътова и фамилията й остават на улицата. Те най-вероятно ще се изнесат на квартира, а причина за това са проблемите на Юлиян Цолов, упрекнат от прокуратурата за измами, вредите от които са за общо 774 000 лв.. Българският „ Вълк от Уолстрийт “, както назовават Цолов, към този момент беше търкал наровете в Съединени американски щати, когато се срещна с родната Миска. Въпреки това тя мина под венчило с него и дори му роди две дъщери, а Цолов наляво и надясно обясняваше, че присъдата му зад граница в действителност е била разследване от грешките на младостта.

Както обаче е общоизвестно, вълкът козината си мени, само че нравът в никакъв случай, тъй че Юлиян е траял безшумно да работи по познатата си незаконна скица. И сюжетът се повтори. Той към този момент има присъда и в България. Ще му се наложи да върне взета сума от клиент за несвършена работа в размер на близо 94 хиляди лв., както и да заплати близо 19 бона наказателна клауза и близо 21 бона разходи по делото.

Той няма от кое място да вземе тези пари, тъй като е потопен в задължения. Понеже от дълго време било ясно накъде вървят нещата, фамилията още преди месеци разгласи жилището си за обмен. Цолов и Славена са имали 650 евро банков заем, който не са успявали да обслужват. Вместо да чакат посещаване от съдия-изпълнител, който да пласира парцела без пари, са решили да го продадат сами и на облага. Азис се е съгласил да им брои 1,05 млн. евро, което се равнява на повече от 2 милиона лв.. Сделката е била на 30 април.

Тъй като обаче се чака, че проблемите на Цолов няма да спрат с присъдата, получена неотдавна, парите от жилището най-вероятно са капка в морето на фона на всички разноски, които фамилията ще би трябвало да покрива отсега нататък. Славена и изключително дъщерите й са привикнали да живеят в разкош. Не е ясно по какъв начин ще им се изяснява, че би трябвало да свият разноските отсега нататък. Миската ще би трябвало да търси и квартира, в която да живее дружно с децата. Другият вид е да откри нов спонсор, само че надали ще й бъде елементарно, а и към този момент опита, само че удари на камък. Говори се, че била станала държанка на мафиотския необут Иво Ториното, който обаче я смлял от пердах. След този скандал звездата се върнала при брачна половинка си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР