Азис е безспорен фактор в българската музика, а съвсем скоро

...
Азис е безспорен фактор в българската музика, а съвсем скоро
Коментари Харесай

Нов рекорд за Азис: Негов хит удари 100 млн. гледания и носи ли му огромни приходи

Азис е неоспорим фактор в българската музика, а напълно скоро се оказа, че има следващ мотив да чества. Песента, вкарала го в касация на New York Times за музикални диктатори през 2016-а – " Хабиби ", може да му донесе към 100 000$ облага от YouTube. Причината – видеото към парчето събра над 100 милиона гледания.

По груби сметки минималната сума, която един роден актьор получава за 1000 гледания в платформата, е към $1, написа Монитор . " Отново 100 милиона гледания! И, несъмнено, отново върхът е мой ", написа изпълнителят във Facebook.

Виж още:

Още при излизането си шлагерът имаше международен отзив в обществените мрежи, като с изключение на от свои сътрудници, фолк идолът получаваше клипчета с преизпявания на шлагера от Тайланд, Виетнам, Турция и Англия. Припомняме, че предишния декември песента на Азис " Сен Тропе ", която датира от 2011 г, също мина границата от 100 милиона гледания в платформата за видеосподеляне YouTube.

" Благодаря ви от сърце! Това е празник за мен. Благодаря ви за любовта. Благодаря ви, че гледате моята музика. Вие ме вършиме благополучен и всичко се случва поради вас. Обичам ви! ", сподели във видеообръщение той.

Това несъмнено е една от най-популярните песни на Азис. Преди години даже парчето бе поверено на гръцка звезда в тамошното издание " Като две капки вода ". В клипа той се появява и с една от най-иконичните си визии – на токчета и с алена къдрава коса но Риана в пика на кариерата ѝ.

Виж още:

Междувременно Азис се е фокусирал върху две неща. Първото е присъединяване му в шоуто за преобразявания " Като две капки вода ". Второто е да се трансформира в " мъжа на фантазиите си ". Певецът сподели, че се подлага на нова странна намеса – за смяна на долната челюст. Той взима мъжки хормони, като пие медикаменти и се инжектира съвсем всеки ден.

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР