Аз вярвам, че вотът на недоверие няма да мине и

...
Аз вярвам, че вотът на недоверие няма да мине и
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Аз вярвам, че вотът на недоверие няма да мине

Аз имам вяра, че вотът на съмнение няма да мине и ние в петък следобяд ще продължим да имаме кабинет с министър председател Николай Денков. Това сподели нощес Надежда Йорданова от ПП-ДБ в предаването „ На фокус " по Нова телевизия.

Тя изрази вяра, че останалите политически сили ще проявят отговорност в тези все по-трудни времена и ще запазят устойчиво ръководството на страната.

Настоящият кабинет е единствения вероятен в обстановката. Движение за права и свободи не взе участие в държавното управление, означи Йорданова.

„ Това е едно държавно управление, което беше образувано след тежки диалози, а болшинството, което поддържа държавното управление в Народното събрание, от време на време работи мъчно. Но по други, в това число евроатлантическите въпроси, болшинството работи умерено и устойчиво. Тези въпроси са подкрепени и от Движение за права и свободи. Те поддържат и идните промени в Конституцията. Това са обективности, които би трябвало да отчитаме ", добави Йорданова.

Голямата цел в диалозите за правосъдната промяна не се губи, счита някогашният правосъден министър.

Има единодушие измежду множеството политически сили, че е пристигнало време за конституционни промени - дефинитивно и трайно да се подсигурява независимостта на съда и да се реформира прокуратурата по този начин, че тя да е ефикасна и транспарантна.

Обявената от Израел война е тревожна вест, съобщи тя. „ Необходимо е цялата интернационална общественост, в това число и България, да постави старания напрежението да се понижи. Защото намирането на спокойно решение е най-хубаво за всички страни, в това число и за палестинците. Това, което направи „ Хамас ", е неоправдателно и безусловно недопустимо в 21 век. Струва ми се, че държавното управление работи съответно. Положи старания първоначално да се погрижи за сигурността на българските жители и тези, които имат потребност да се върнат в България ", разяснява Йорданова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР